Who's behind that website? Ask us!

uni-pr.edu - Uni Pr Visit site

uni-pr.edu

Title: Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës

Description: I dedikuar për mësim dhe hulumtim, sipas vlerave e sistemeve perëndimore, Universiteti i Prishtinës po bënë hapa të ...

Created: 05 December 1997

Expires: 31 July 2014

Owner: University of Prishtina

Related searches: Universiteti I Prishtines, Beko Servisi Prishtine


Whois
This Registry database contains ONLY .EDU domains. 
The data in the EDUCAUSE Whois database is provided 
by EDUCAUSE for information purposes in order to 
assist in the process of obtaining information about 
or related to .edu domain registration records. 

The EDUCAUSE Whois database is authoritative for the 
.EDU domain.         

A Web interface for the .EDU EDUCAUSE Whois Server is 
more
Related sites