Who's behind that website? Ask us!

takvimi-ks.com - Takvimi Ks Visit site

takvimi-ks.com

Title: Takvimi per Kosove 2016

Description: Takvimi është një aplikacion që shërben për tregimin e kohës së namazit për territorin e Kosovës, përkatësisht datën sipas kalendarit hixhri, shënimeve fetare dhe astronomike etj.

Created: 01 March 2011

Expires: 01 March 2017

Owner: Whois Agent Whois Privacy Protection Service, Inc.

Related searches: Diyanet Takvimi 2016 Pdf, Takvim 2015 Per Kosove Kalendar, Diyanet Masa Takvimi 2015 Indir, 2015 Yaprak Diyanet Takvimi, 2013 Yaprak Takvimi


Whois
Domain Name: TAKVIMI-KS.COM 
Registry Domain ID: 1642882256_DOMAIN_COM-VRSN 
Registrar WHOIS Server: whois.name.com 
Registrar URL: http://www.name.com 
Updated Date: 2016-03-01T19:28:10Z 
Creation Date: 2011-03-01T14:06:14Z 
Registrar Registration Expiration Date: 2017-03-01T14:06:14Z 
Registrar: Name.com, Inc. 
Registrar IANA ID: 625 
Reseller:  
Domain Status: clientTransferProhibited 
more
Related sites